eMotion Studio

Când vine vorba de a vă transmite mesajul dvs. publicului, avem talentul creativ și resursele interne de producție pentru a depăși așteptările dumneavoastră atât în domeniul videografiei profesionale, cât și în frumoasa lume a artei fotografice. Suntem o companie de producție video și foto cu sediul în Iași, România, fiind specializată în: acoperirea evenimentelor corporate , realizarea de videoclipuri comerciale pentru online și TV, videoclipuri de produs, video training-ul comercial și corporate, studio foto, editarea post-producție și grafică în mișcare.

VIDEOCLIPURILE ȘI FOTOGRAFIILE

Nu suntem doar un simplu studio. Suntem o agenție de producție de conținut specializată în format video și foto. De ce? Deoarece videoclipurile și fotografiile sunt instrumente vitale care nu numai că ajută la difuzarea mesajelor și atrage atenția telespectatorilor my latest blog post, dar ajută și la îmbunătățirea percepției spectatorului, astfel încât acesta să vizualizeze conținutul videoclipului sau a fotografiei într-o manieră clară.
Divizat din arena industriei de marketing creativ, videoclipul este click over here now următorul gen de armă de comunicare care va duce jucătorii corporativi și produsele și serviciile lor la nivelul următor.

PARTENERI PE TERMEN LUNG

Deși producem conținut “unic” pentru clienți, preferăm să ne uităm la imaginea lor mai largă în ceea ce privește afacerea și să dezvoltăm o relație semnificativă care ne permite să fim un partener strategic pe termen lung.

ECHIPA