Maria Luisa Andrici a crescut în ritmul muzicii, s-a format într-o familie care iubește muzica, încă de mică repetițiile și înregistrările devenind un stil de viață. Am putut surprinde talentul în timp ce interpreta o melodie dragă tuturor, "What Chlid Is This".  
Codecamp este prima conferință IT la nivel național din România și, cel mai probabil, cea mai mare. În cei 12 ani de la înființare, Codecamp a creat o comunitate uimitoare în jurul lor, reunind companii, startup-uri și profesioniști IT.
Conest Grand Residence este un ansamblu rezidențial care se dezvoltă în Iași, în zona Tudor Vladimirescu pe o suprafață de 12.000 mp și este compus din 3 clădiri de apartamente cu un regim de înălțime S+P+11E.
Un bloc construit după cele mai exigente standarde în construcții. Concept Family este un proiect rezidențial proiectat să reziste cu succes la seisme de magnitudinea 9 grade Richter.
GOENIC GmbH is a German company founded to meet the requirements in the sector of business to business (B2B) trade relations.
Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău este o importantă componentă a sistemului de învăţământ din România, recunoscută pe plan naţional şi internaţional pentru calitatea procesului instructiv-educativ şi pentru activitatea de cercetare. În acest clip sunt prezentate avantajele Universității „Vasile Alecsandri” Bacău. Alegerea Perfectă!
Bună dragă vizitatorule, începem prin aţi mulţumi că citeşti aceste rânduri în care o să-ţi aducem la cunoştinţă motivele pentru care am creeat acest site online numit formatii-dj-nunta.ro care promoveaza cele mai bune Formaţii,Dj şi Surprize muzicale pentru evenimentele speciale din viaţa ta.
Un nou proiect a prins viață, ''Gradina cu Sfaturi de la Verde Bun'' în care Claudiu Ivascu vă prezină o modalitate eco de conservare a fructelor și legumelor pentru iarnă. verdebun.ro
Un nou proiect a prins viață, ''Gradina cu Sfaturi de la Verde Bun'' în care Claudiu Ivascu vă prezină o modalitate eco de conservare a fructelor și legumelor pentru iarnă. verdebun.ro