Toamna se numără… pozele bune.
  • 10
  • 10

Orice fotograf cu experiență îți va spune că toamna este anotimpul în care aparatul devine o extensie a trupului său. Numai acum îți oferă natura un spectacol atât de amplu de culori care, combinate cu lumina ceva mai slabă și mai oblică a soarelui, pun în valoare orice subiect, de la arhitectură la oameni. Poate de aceea, cele mai frumoase portrete și fotografii de familie se fac în aceste luni atât de frumoase. Vremea tomnatică, de altfel, este ideală atât pentru pozele color, cât și pentru cele alb-negru, astfel că nici dacă este înnorat sau dacă burnițează, fotograful nu va sta închis în casă; poate doar cât va edita pozele de peste zi.

Albumele cele mai apreciate de pe social media sunt cele care apar în perioada toamnei. De ce? Pentru că oamenii sunt mai radioși ca oricând; nici moleșiți de căldură, nici zgribuliți de frig. Acum își scot din dulap cele mai drăguțe haine, pentru că nimic nu completează mai bine culorile naturii decât cele ale unei garderobe atent alese. Este anotimpul plimbărilor lungi alături de cei dragi și al bucuriei datorate celei mai frumoase ținute a naturii. Parcurile sunt o feerie de culori, printre care se perindă zâmbete dornice de a fi imortalizate casino7.

Decorul pe care-l creează toamna în natură este numai bun pentru fotografii realizate cu stil și profesionalism. Și noi abia așteptăm să ne roage cineva să ieșim la pozat, pentru că știm foarte bine că modelele noastre de ocazie vor fi foarte bucuroase de ceea ce va ieși. Pozele pe care le vom realiza în această perioadă vor fi mândria noastră, dar mai ales a ta, pentru că vei arăta mai bine ca oricând și vei dori ca toți cei dragi să te vadă în cele mai frumoase zile ale tale și în cele mai impresionante momente oferite de natură!

Alte noutăți
  • 4 iun. 2018
  • 0
Evenimentele corporate, de tipul conferințelor, prezentărilor, dar și mai relaxatelor team building-uri sunt ocazii pe care marile companii doresc să le păstreze imortalizate și care...
  • 4 iun. 2018
  • 0
Greetings everybody, Emotion Studio team will be in Bucharest to cast the next Văleu episode. We added new equipment and made the team bigger.
  • 18 iun. 2018
  • 0
Team building-urile sunt ocazii rare când poți sta alături de colegii tăi, alături de care, de obicei, muncești din greu, fără să ai grija deadline-urilor...